ʻO Carbapenem-Resistant Detection K-Set, FACIS i hana ʻia e Era Biology i ʻike nui ʻia ma BISC2022

ʻO ka lua o ka National Academic Conference on Bacterial and Fungal Infections of Chinese Medical Association i mālama maikaʻi ʻia ma Guangzhou, Iulai 29-31, 2022. Ua māhele ʻia ka hōʻike hoʻonaʻauao o ka ʻaha kūkā i 8 mau papa ma ka hui ʻana ma ka pūnaewele a ma ka pūnaewele.ʻO nā wahi i uhi ʻia e ka ʻaha kūkā, ʻo ia ka maʻi o nā microorganism pathogenic, ka nānā ʻana a me ke ʻano o ka pale ʻana i ka lāʻau bacterial a me ka fungal, pharmacodynamics o nā lāʻau anti-infective, noiʻi lāʻau lapaʻau lāʻau lapaʻau, ʻike a me ka mālama ʻana i nā maʻi bacterial a me nā maʻi fungal, noi kūpono a me ka mālama ʻana i nā lāʻau antibiotic, nosocomial. ka pale ʻana a me ka mālama ʻana i ka maʻi, etc.

图3

Ua hāʻawi ʻo Prof. Fupin Hu mai ka Halemai Huashan, ke Kulanui ʻo Fudan i kahi haʻiʻōlelo ma ke kumuhana oʻO nā holomua i nā ʻenehana kuʻuna a me ka wikiwiki no ka CROi loko o ka hōʻike hoʻonaʻauao ma Iulai 30. Ua ʻōlelo ʻo ia i ka ʻike a me ka kikoʻī o kaʻO ka enzyme immunochromatography (Lateral Flow Assay)ua hoʻohana ʻia e ʻike i ka carbapenemase i loko o ka ʻenehana diagnostic wikiwiki CRO he kiʻekiʻe loa, hiki ke hoʻohana ʻia e ʻike ʻaʻole wale ʻo CRE (Carbapenem-resistant Enterobacterales), a me CRPA (Carbapenem-resistant Pseudomonas aeruginosa), a me CRAB (Carbapenem-resistant A. baumannii), etc. Ka hopena ike oK-Set ʻImi Kūʻē Carbapenem (Lateral Flow Assay)i hana ʻia e Gold Mountainriver (ʻo ia ka ʻāpana piha o Era Biology) pololei a hilinaʻi hoʻi, kūpono no ka hoʻomohala ʻana.

ʻO ka Carbapenem-resistant Detection K-Set (Lateral Flow Assay) i hana ʻia e Era Biology he huahana diagnostic CRO piha, maʻalahi a wikiwiki hoʻi, hāʻawi ia i nā ala kūpono no ka ʻike ʻana i ka CRO clinical, e kuhikuhi ana i ka maʻi CRO!

Na Prof. Xiaoping Huang, The First Affiliated Hospital of Soochow University delivered keynote speech ofʻO ka ʻike ʻana i ka microbial i ka manawa: He aha ka mea e hiki ai i nā kauka ke hana?Ua haʻi ʻo ia i kāna mau ʻano a me kāna mau manaʻo e pili ana i ka hana o ka hoʻokolokolo microbiological, a ua ʻōlelo nui ʻo iaPūnaehana Immunoassay piha-Automatic Chemiluminescence (FACIS)hana ʻia e Era Biology.

E kiʻi i ka helu helu, ka hopena pololei e Full-Automatic Chemiluminescence Immunoassay System (FACIS) me ka hana maʻalahi a me ka manawa pōkole loa!

He ʻōnaehana hāmama ka FACIS e hoʻohana ana i ka immunoassay chemiluminescence e kiʻi i nā hopena hoʻokolohua quantitative.I kēia manawa hiki iā ia ke ʻike i ka ʻike o (1-3) -β-D glucan, a me nā antigen a me nā antibodies o Aspergillus, Candida, Cryptococcus, COVID-19, etc.

Hoʻohana ʻo FACIS i ka hoʻolālā pahu pahu reagent kūʻokoʻa, nā ʻanuʻu hana automated piha, hoʻohālikelike me nā polokalamu intelligible a me multi-functional, e hāʻawi i ke kaʻina hoʻokolohua wikiwiki a maʻalahi, a loaʻa nā hopena pololei a me ka nui.

法师
图1
ʻOXA-23 kūpaʻa ʻo Carbapenem

Ka manawa hoʻouna: Iulai-29-2022